blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG neanderthal
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Neanderthal



15 top online hier pre mladých environmentalistov
pridal Neanderthal 13.9. 2014 o 19:28

15) Protect Whales

V tejto hre ponorkou Greenpeace odrážate odpad, ktorý je vyhadzovaný z lodí a chránite tak veľryby. Avšak lode sa nedajú potopiť, ani inak zneškodniť a teda o nejakej celkovejšej ochrane nemôže byť ani reč.

 

 

14) Moby Dick 2

Pomsta Bielej veľryby, ktorú si každý milovník veľrýb, alebo každý odporca lovcov, vychutná. Apgrejdy, viacero druhov nepriateľov a koristi. Moby Dick bude Vaša obľúbená veľryba.

 

13) Save Planet

Úloha hry je jednoduchá, musíte zabiť 7 miliárd ľudí a zachrániť tak Zem. Pokiaľ by ste s tým mali akýsi morálny, alebo náboženský problém, kontaktuje členov organizácie Gaia Liberation Front a oni Vám radi odpovedia na Vaše otázky a vyhrážky. Alebo si prečítajte ich Programové prohlášení na blogu Misantropova čítárna. Hra je jednoduchá, stačí klikať na tlačidlo Save Planet, a ak klikáte usilovne, získate bonusové tlačidlo Mega Strike.

 

 

12) Kill Your Way Up The Food Chain

Zachráňte potravinový reťazec opičky – zabite ľudí, ktorí sa rozťahujú ako šíriaca sa rakovina. Opička je jedovitá a dokáže sa vyblázniť viacerými spôsobmi. Dávajte ale pozor, aby sa nedotkla zeme.

 

 

11) Man Hunter

Lovecká hra na čas. Väčší počet druhov lovnej zvery, vylepšovanie pušiek. Ak sa vám hnusí strieľať lesnú zver, skúste si zastrieľať na ľudskú zver.

 

 

10) Feed Us 5

Pomôžte rybke na úteku z akvária. Kŕmte ju, potápajte člnky, vyhýbajte sa žralokom. Pozor, hryzie!

 

9) Pandemic 2

Bolo by vôbec možné zachrániť svet bez toho, aby sa odstránil ten základný faktor, ktorý ho ničí? V tejto hre sa tieto hlúpe otázky nepýtate, ale konáte. Musíte strategicky rozšíriť po svete vírus, baktériu, alebo parazita, ktorý vyhubí ľudstvo. Ide vlastne o zjednodušenú, online verziu PC hry Plague Inc: EvolvedKomu sa zachraňovanie sveta zapáči tak ako mne, môže si vyskúšať aj jednu veľmi podobnú hru s názvom The Collapse - End of Society Simulator.

 

8) Mass Mayhem

Zabite všetkých ľudí, zničte autá, lietadlá, družice, náhrobné kamene, kríže, buldozér, napokon odpáľte nukleárne bomby. Je to trochu neekologické, na druhej strane, po nukleárnych bombách sa planéta spamätá skôr ako z civilizácie.

 

 

7) Raiders of the Lost Bark

Preskáčte cez zničený prales plný motorových píl až do cieľa a tam zasaďte ranu ťažobnej korporácii a Svetovej banke. Hru vytvorila organizácia Rainforest Foundation.

 

 

6) Jungle Jacht

Skákačka z holandskej produkcie, v ktorej roztomilé zvieratko podobné mývalovi zachraňuje pralesné zvieratká pred lovcami, ktorých obhadzuje banánmi. Banánmi neplytvajte,  lebo bez nich lovcov neomráčite!

 

 

5) Cage Fight MMA

Bojovník zmiešaných bojových umení rozkopáva zadky v pokusnom laboratóriu vedcom v krvavých plášťoch a oslobodzuje psy a mačky z klietok. Akčná hra v retro grafike z produkcie organizácie PETA!

 

4) Bloody Burberry: The Fur Fighters

V kožušníctve postriekať kožuchy sprejom, prekaziť módnu prehliadku a oslobodiť norky z klietok, to sú náplne troch krátkych misií. Všetko je doplnené informáciami, že prečo hlavný zvierací hrdina vlastne tieto sabotáže pácha. Hra je z produkcie organizácie PETA.

 

 

3) J. Lo: Monster in Fur

Hlavný/á hrdina/ka je aktivista/ka za práva zvierat, ktorý/á má za úlohu zachrániť zvieratá, podať informácie o utrpení zvierat pracovníkom a uniknúť nenásytnej Jennifer Lopez s veľkým zadkom a diabolskými očami. Hra je z produkcie organizácie PETA.

 

2) Depopulation

Vašou úlohou v tejto real-time stratégii je zastaviť znečisťovanie, ktoré má za následok totálne zničenie životného prostredia. Máte dve možnosti ako vyhrať: Vyhubiť väčšinu ľudstva, alebo vojensky obsadiť 80 % krajín sveta (kde následne - ale mimo hry - zavediete totálnu ekologickú diktatúru. Pozemné vojsko, politická propaganda, atómové bomby, politika jedného dieťaťa, potraty, eugenika, povinná recyklácia, brutálne zdraženie potravín, armáda smrtiacich dronov, ale aj vysadenie bilióna stromov, premenenie púští na lesy, zazelenanie miest, to sú všetko vaše možnosti ako urobiť svet krajším. 

 

1) Polar Bear Payback

Krvilační lovci túžia ubiť k smrti mnoho tuleních mláďat a stiahnuť z nich kožu. Využite zuby a drápy ľadového medveďa a vyžeňte tých, čo prežijú, tam, kam patria. Tento krát nebude ľad červený od tulenej krvi. POZOR: existuje alternatíva tejto hry špeciálne pre iPhone - má názov Seals Hero.

 



Prístupov 12767
Kvalita článku
(100%) hlasov 3

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
10 top PC hier pre mladých environmental...
[ 11.5.2015] (príspevkov 2)
15 top online hier pre mladých environme...
[ 13.9.2014] (príspevkov 4)