blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG cakosk
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Cako_SK



Battlefield 4 style portrét
pridal Cako_SK 29.1. 2014 o 12:27



Nedávno som si skladal pc a ku komponentom som dostal hru Battlefield 4. Tak prečo si nespraviť portrét na ten štýl? Aj tak mi už bolo treba zmeniť profilovku na Facebook :D
Vyšiel som na dvor, párkrát sa cvakol a utekal dnu do tepla. Táto fotka bola asi najlepšia a aj tak sa mi už nechcelo vracať do tej zimy.

Tak som sa pustil do roboty. Vyrezal som sa z pozadia, vyladil farby a kontrast do akých to chcem približne všetko ladiť. Tiež som sa posunul viac do pravej strany aby to nebolo kompozične až tak zlé.

Nastal výber pozadia. Raz nám u nás v Žarnovici búrali jeden dom, tak som zobral foťák a utekal niečo nafotiť. Takéto “akcie” mám ja veľmi rád, lebo viem, že sa materiály z fotografií väčšinou zídu. Vložil som sa teda do pozadia, ktoré som zrkadlovo otočil, pridal jedno okno naviac  a rozmazal ho. Tiež som musel upraviť farby tak, aby ladili so mnou.


Nastalo to zaujímavejšie. Bolo treba vytvoriť bokeh svetielok, čiže nejaké rozmazané fľaky. Na to som použil moju staršiu fotografiu. Mám nafotené podobné efekty, ktoré často používam a som rád že, som si vtedy uchoval petardy a všelijaké svetlice :) Podľa nej som vytvoril tie “machule svetielok” a iskry. Ďalej bolo potrebné nakresliť dážď a kvapky ktoré po mne stekajú (fotografiu svetielok a iskier som nepridal, aby som si zase všetko neprezradil) :)


Tiež som pridal pár jemných gradientov do svetiel a dokreslil všelijaké odlesky, aby to malo taký sci-fi, zároveň trošku kreslený nádych. Potom som už len zvýraznil kontrast a doladil drobné nedostatky. Fotka bola hotová (dole na konci článku si kliknite na fotku pre väčšie rozlíšenie)



Prístupov 16911
Kvalita článku
(100%) hlasov 12

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
D - SPACE work in progress
[ 7.5.2014] (príspevkov 0)
Battlefield 4 style portrét
[ 29.1.2014] (príspevkov 6)
New World
[ 6.10.2012] (príspevkov 4)
My PHOTOMONTAGE
[ 25.2.2012] (príspevkov 33)